Over ons

Oprichters

Saskia Maas

Directeur InterActing en CEO Boom Chicago

Saskia is directeur van InterActing en zorgt in haar funktie voor de groei en naamsbekendheid van de Stichting om zoveel mogelijk jongeren te bereiken. Daarnaast is ze CEO van Boom Chicago, het creatieve comedy gezelschap dat ze in 1993 samen met Andrew Moskos en Pep Rosenfeld heeft opgericht.

Pim Donkersloot

Oprichter ChildCenter

Pim begon in 2001 met Childcenter, een organisatie die begeleiding biedt aan ouders en kinderen op het spectrum. Hij is ook auteur van o.a. Autisme, een probleem voor het hele gezin. Hij is op de achtergrond betrokken bij InterActing in een adviserende rol.

Het Educatieve Team

Jake Lefebvre

Hoofdtrainer

Jake is docent bij de Boom Academy en hoofdtrainer bij Interacting. In 2010 belandde hij als Belg in Amsterdam en bouwde een carrière op het podium. Hij heeft ervaring opgedaan als creërend en uitvoerend artiest binnen de dans-, musical-, club-, muziek- en theaterwereld. In 2019 dook hij in de Improvisatie Comedy wereld en sloot zich meteen aan bij Boom Chicago en InterActing. Hij werkt met plezier met de studenten om ze te laten groeien en helemaal tot hun recht te laten komen.

Theaterassistenten

Djamali Jones

Theaterassistent

Djamali is een van de theaterassistenten bij Interacting. Hij heeft een oog voor het creatieve in zowel zijn werk als Visual Effects Artist, als op het podium tijdens improv. In 2019 is hij begonnen met de improvisatie cursus Intro to Improv bij Boom Chicago en heeft vervolgens het volledige curriculum afgemaakt. Dit leidde ertoe dat hij deel ging uitmaken van het huisteam Pointing at Fingers en Interacting! Waar hij met ontzettend veel vreugde de studenten begeleid bij hun ontwikkeling in comedy!

Zoé de Bruijn

Kinderpsycholoog

Zoé is kinderpsycholoog en heeft als begeleider gewerkt voor kinderen en jongeren met autisme. Ze was verantwoordelijk voor het bedenken van creatieve projecten voor kinderen met Foetaal Alcohol Syndroom (autistische kenmerken) en heeft lezingen over dit onderwerp gegeven op universiteiten en hogescholen. Theater is volgens Zoé dé manier om jongeren met autisme spelenderwijs op te leiden, sociaal-emotionele vaardigheden te ontwikkelen en zelfvertrouwen te vergroten.

Zep de Bruyn

Assistent en Vertaler

Zep is assistent en vertaler bij InterActing. Hij werkt in het boekenvak en als zelfstandig creatief ondernemer, voornamelijk als tekenaar, schrijver en videomaker. Sinds 2020 is hij actief bezig met improv komedie en sinds 2022 als Engelstalig stand-up comedian. Hij is permanent onder de indruk van de studenten bij InterActing en hun groei op en naast het podium.

Sinead Scanlan

Theaterassistent

Sinéad is een afgestudeerde student aan de Universiteit van Amsterdam die sinds 2022 assisteert bij Inter-Acting. Ze begon improvisatie te studeren bij Boom Chicago in 2019, voltooide al snel het hele curriculum, en heeft sindsdien opgetreden als onderdeel van verschillende studentenhuis teams. Sinéad, die sinds haar jeugd worstelt met angst en plankenkoorts, heeft gemerkt dat improvisatie een enorme hulp is, en vindt het geweldig om te zien hoe Inter-Acting studenten dezelfde vertrouwenwekkende vaardigheden leren.

Amy Lawrenson

Theaterassistent

Amy is theaterassistent en docent bij InterActing. Ze improviseert al drie jaar en heeft getraind bij Boom Chicago en EasyLaughs – ze houdt ervan grote personages te spelen en veel plezier te hebben op het podium. Ze heeft opgetreden met de hoofdcast en is lid van Boom Chicago Academy’s Thuis Party team. Als ze niet optreedt, is Amy welzijnsjournalist en copywriter en werkt ze voor merken als Rituals, Kerastase en Under Armour.

Het bestuur

Inter-Acting werd opgericht door Pim Donkersloot van Stichting ChildCenter en Saskia Maas van Boom Chicago.

Irene Koel

Voorzitter

Irene Koel is ondernemer in maatschappelijke innovatie, docent, spreker, vrijwilliger bij Women on Wings, haar podcast MonkeyTalk over creativiteit is inmiddels meer dan 100.000 keer beluisterd. Ze heeft de eerste 16 jaar van haar werkleven in de reclame-industrie gewerkt bij FHV/BBDO. Met haar netwerkorganisatie The Zooooo zet zij nu haar ruime ervaring en netwerk in voor maatschappelijke zaken. “Van gat in de markt naar gat in de maatschappij”, zoals zij zelf zegt.

Voor meer informatie: www.thezooooo.com

Tomer Zakai

Penningmeester

Penningmeester Tomer Zakai is directeur/eigenaar van Consult&Co, een dynamisch en creatief administratie- en advieskantoor gericht op het Nederlandse midden- en kleinbedrijf.
Tomer begon zijn kantoor om een allround financiële partner te zijn voor hun clienten en om diensten aan te bieden die de gehele financiële bedrijfsvoering omvatten, van administratievoering tot belastingadvies en (bedrijfs)financieringen.

Alexander Jansen

Secretaris

Alexander Jansen werkt als strategisch communicatie-adviseur en manager voor marktleidende organisaties en is gespecialiseerd in complexe vraagstukken. Daarnaast is hij als onderdeel van de LHBTIQ+ gemeenschap actief maatschappelijk betrokken en meervoudig bestuurder, voor politieke en culturele verenigingen en stichtingen. “Anders zijn is lastig, daarom is het is belangrijk om jongeren de handvatten te geven om hun plaats in de maatschappij te vinden. Het is fantastisch om hier via InterActing aan bij te kunnen dragen.“

Davide Tararbra

Algemeen Bestuurslid

Davide werkte de afgelopen 15 jaar in de IT en heeft ervaringen opgedaan variërend van product- en bedrijfsontwikkeling bij Amazon.com tot strategisch partnerschap met Google, en uitbreiding bij Wolt. Om met het onverwachte om te kunnen gaan en te improviseren in het bedrijfsleven kwam hij bij Boom Chicago in contact met de kracht van stand-up comedy. Hij is enthousiast over het vergroten van de rol van InterActing voor jongeren om een veilige plek te creëren waar ze de vaardigheden kunnen ontwikkelen om problemen op te lossen en zelfvertrouwen op te bouwen!

Voor meer informatie: www.thezooooo.com

Onze Partners

Zijn de deelnamekosten een probleem? Het Jeugdfonds voor Sport en Cultuur betaald graag mee. Ga naar de website voor meer informatie of bel ons, dan helpen we je verder.

Onze projecten zijn mede mogelijk gemaakt door het AFK (Amsterdams Fonds voor de Kunst) Janivo, Maurice Amado Foundation en de AnBa stichting.

info@interacting.nl

Rozengracht 117, 1016LV

Amsterdam RSIN: 859009026

Interacting
© Kavango