Zomerschool

Improviseren, stemacteren, sketches maken, vloggen

Onze InterActing Zomerschool is de leukste week van de vakantie voor jongeren met autisme!

Ben je tussen 12 en 22 en hou je van theater, acteren, vloggen, verhalen vertellen en samen spelen? Dan is dit een te gekke week waar je bij wilt zijn! We bieden in de laatste week van de zomervakantie 4 dagen lang een geweldig programma vol creatieve activiteiten in Amsterdam en Den Haag

De zomerschool wordt gehouden van:
14 tot en met 17 augustus In Den Haag en van 28  tot en met 31 augustus in Amsterdam

Vier dagen van instructies, inspiraties, uitproberen, oefenen en samen lol hebben van 11.00 uur tot 15.00 uur. De kosten voor deelname bedragen 180 euro. Op het programma staan:

• Improvisatie theater: het is een superleuke vorm van theater waarbij je geen script gebruikt, maar ter plekke sketches bedenkt met elkaar.
• Workshop Vloggen: leer de kneepjes van het vak van een bekende vlogger en ga zelf aan de slag!
• Stem acteren in een echte voice over studio onder leiding van een bekende voice over acteur. Je leert hoe een dag in de studio er uit ziet,  hoe een casting in zijn werk gaat en je mag zelf ook in de opnamestudio inspreken.
• Sketches schrijven: Hoe maak je een goed verhaal, welke onderdelen dragen daaraan bij en hoe kun je jouw creativiteit kwijt in jouw verhaal?

We sluiten het programma af met eindoptreden, waarbij je je familie, begeleiders, broers, zussen, vrienden en vriendinnen mag uitnodigen. Zo kun je laten zien wat je allemaal hebt geleerd bij de InterActing Zomerschool. De Boom Chicago musical director omlijst de voorstelling met muziek en de technicus maakt het optreden met licht, geluid en video helemaal af. Klik hier voor een sfeerimpressie van het programma van 2022

Voor vragen kun je bellen met Saskia Maas, 06 5367 1652 of mail interacting@boomchicago.nl.

Den Haag – Augustus 14-17
Amsterdam – Augustus 28-31

11:00-15:00:

Ben je tussen de 12 en 22 jaar oud en hou je van theater, acteren, vloggen, verhalen vertellen en samen spelen? Dan is dit een te gekke week waar je bij wilt zijn! Het programma vol met creatieve activiteiten van improvisatie theater tot aan stemacteren.

Wil je meer weten of je aanmelden?

info@interacting.nl

Rozengracht 117, 1016LV

Amsterdam RSIN: 859009026

Interacting
© Kavango